مهارت مدیران

۷ مهارت برای مدیران فردا

همه کارکنانی که یک تیم پروژه، واحد تجاری یا جامعه را مدیریت می کنند باید مهارت های رهبری خود را توسعه دهند. با توسعه فناوری ها، جنبه های انسانی اهمیت فزاینده ای پیدا خواهند کرد.

۷ مهارت برای مدیران فردا شامل:

۱) در میان عدم قطعیت، استراتژی را توسعه دهید

در یک اکوسیستم(نظام جاری) به سرعت در حال تغییر و به شدت رقابتی، رهبران باید بپذیرند که باید دائماً برنامه نبرد خود را تنظیم کنند و با اهداف کوتاه‌مدت کار کنند، سیگنال‌های ضعیف را شناسایی کنند و تیم‌های خود را برای به دست آوردن و حفظ برتری راهنمایی کنند.

۲) اصیل و صادق باشید

در حال حاضر مهارت های نرم و دانش ها به اندازه هم مهم هستند. همانطور که هوش مصنوعی(فناوری) در محیط کار بیشتر و بیشتر می شود، ویژگی های کاملاً انسانی هم (مسئولیت پذیری، صداقت و . . .) غالب خواهد شد. یک رهبر واقعی و صادق باید بین آنچه فکر می‌کنند، احساسشان و رفتارشان تعادل برقرار کنند.

۳) مدیریت و علوم اعصاب را با هم ترکیب کنید

با درک بیشتر در مورد رفتار و نگرش افرادی که با آنها کار می کنند ، رهبران همکاری را در سازمان توسعه می دهند و ارزش منحصر به فرد هر فرد را تشخیص می دهند. همانطور که  جمیز تبول و فیلیپ دامیر در اثر خود رهبری عصبی می گویند: زمانی که با یک تصمیم یا تغییر مواجه می شویم، مغز ما اغلب با اشتباه کردن یا ایجاد سوگیری های شناختی، واکنش نشان می دهد که آزادی عمل ما را محدود می کند درست مانند یک ورزشکار حرفه ای که برای بهبود عملکرد خود، باید به طور کامل، بدن خود را بشناسد، مدیران و رهبران نیز باید ظرفیت ها و محدودیت های مغز انسان را درک کنند تا نحوه عملکرد آن را پیش بینی کنند، تصمیمات بهتری بگیرند یا تغییرات را به طور بهینه مدیریت کنند.

۴) تقویت همگرایی با رعایت انعطاف پذیری

از آنجایی که هر کارمند منحصر به فرد است، رهبران باید انعطاف پذیر باشند تا از نقاط قوت فردی استفاده کنند و حداکثر تنوع را در تیم خود ادغام کنند. در عین حال، آنها باید همگرایی به سمت یک هدف مشترک و یک فلسفه مشترک شرکتی را تسهیل کنند.

۵) انسان و ماشین را آشتی دهید

بهترین رهبران درک خواهند کرد که چگونه تفویض اختیار بهینه بین انسان و ماشین را سازماندهی کنند تا ظرفیت هر دو را به حداکثر برسانند. نباید صرفاً بر روی ادغام هوش مصنوعی در کسب و کار تمرکز کرد، بلکه برای اصلاح و بهینه سازی فرآیندها نیز به آن تکیه کرد.

۶) استعدادها را با فروتنی پرورش دهید

رهبرانی که آمادگی ادغام تخصص افراد با اختیارات کمتر را دارند، در ایجاد یک فرهنگ یادگیری واقعی موفق خواهند شد. دانیل ام. کیبل در کتاب خود زنده در محل کار (انتشارات بازنگری بازرگانی هاروارد، ۲۰۱۸)، توضیح می‌دهد که چگونه یک رهبر که با تیمش فروتن است، راه‌های جدیدی برای بهبود خود و محیط‌هایشان کشف می‌کند.

۷) تشویق به نوآوری

یک رهبر باید مالکیت، استقلال و مسئولیت پذیری را در تیم خود تقویت کند، به این معنی که آنها را تشویق کند تا خودشان فکر کنند و ایده های جدید را امتحان کنند. سپس درک عمیق از بازار به آنها اجازه می دهد تا انتخاب های آگاهانه داشته باشند و اطمینان حاصل کنند که نوآوری به نتایج و عملکرد ملموس منجر می شود.

global-learning-development

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *